Traprenovatie erg in trek

1Alweer een tijdje terug hebben mijn vriend en ik een woning gekocht. Stap voor stap hebben wij onze woning laten verbouwen. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest het renoveren van onze trap. Achteraf gezien was dit nog een hele opgave, want het vinden van een voordelig bedrijf in deze was echter zeer lastig. Gelukkig kwam ik via het internet in aanraking met Brugman traprenovatie.

Wat is dit precies voor bedrijf?

1

Nou dit is een bedrijf dat al jarenlang diensten verleend in het renoveren van trappen. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en de kennis ook van het personeel ook. Al het personeel is vakkundig ingesteld en ook zijn de gehanteerde prijzen zeer voordelig. Maar ook vonden mijn vriend en ik het assortiment zeer interessant. Wij konden onze trap namelijk laten omtoveren tot een rechte, gedraaide, of open trap van de materialen staal, hout of beton. Na het zien van deze geweldige website namen mijn vriend en ik het besluit om dit bedrijf in te huren.

 

Goede keuze!

De keuze voor deze aanbieder is uiteindelijk de juiste gebleken. Het personeel heeft binnen drie werkdagen onze gehele trap gerenoveerd naar een gedraaide trap van hout. Het eindresultaat is schitterend en qua uitstraling past de trap perfect bij ons interieur. Ik kan u dan ook garanderen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Voor iedereen die over Traprenovatie nadenkt neem een kijkje op de website hier vindt je namelijk meer informatie.2