Beton is een veelzijdig materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Het kan in elke vorm worden gegoten, en het is sterk genoeg om zware lasten te dragen. Beton is ook relatief goedkoop, waardoor het een populaire keuze voor bouwprojecten. Er zijn verschillende redenen waarom je beton zou moeten kiezen voor je volgende project. Dit artikel geef je de 3 belangrijkste redenen.

Tijdloos design

Betondecor is bijna met elke huisstijl een match. Het is een tijdloos design wat mooi aansluit bij vrijwel elk type interieur. Ook kun je béton ciré laten toepassen op je interieur, zoals ook wel ‘béton ciré pour chaque intérieur’ wordt genoemd. Het is een ideaal materiaal wat een strakke moderne look geeft aan vrijwel elk soort meubel, bijvoorbeeld een bijzettafeltje. 

Weinig onderhoud

Béton ciré heeft weinig onderhoud nodig. Het is een glad materiaal waar niet snel vuil of vlekken op terecht komen. Bij houten interieur heb je hier bijvoorbeeld sneller last van. Bij béton ciré is het enige wat je hoeft te doen is regelmatig een doekje halen over het oppervlak om het eventuele vuil wat er op is gekomen weg te vegen. Dus ook ideaal materiaal voor een huis met kinderen.

Duurzaam

Een groot voordeel van het kiezen van béton ciré, is dat het duurzaam is. Het is een natuurlijk materiaal wat slijtvast is, waardoor het jarenlang meegaat. Het is wellicht wat duurder dan andere materialen, maar dan heb je wel kwaliteit en heb je er langer plezier van dan als je bijvoorbeeld voor een houten vloer zou kiezen.

Béton ciré is een heel populair materiaal geworden de laatste jaren, wat niet gek is want het heeft vele voordelen. Zo heeft is het een tijdloos design, heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het jarenlang mee. Deze redenen overtuigen velen om te kiezen voor betondecor. Ben jij ook overtuigd?