Aannemer Utrecht voor een mooie uitbouw!

3 Ben je toevallig van plan om een aanbouw te plaatsen of je badkamer of keuken een andere inrichting te geven? Zo ja, dan zit je hier bij het juiste adres. Ik ga het in dit woon blog namelijk weer over iets hebben waar je misschien wat aan hebt. Zo hebben we namelijk laatst bij mij thuis onze woning wat ruimer gemaakt en hiervoor hebben wij een prima Aannemer Utrecht voor ingehuurd. Deze aannemer heeft voor ons het hele plan uitgestippeld van begin tot eind. Zo hebben we eerst samen rond de tafel gezeten om te kijken hoe we het plan zouden gaan realiseren. Hier hebben wij onze op en aanmerkingen kunnen laten horen en gekeken of dit ook daadwerkelijk mogelijk bleek te zijn.

De aannemer ging aan de slag.2

Onze aannemer die we hadden ingehuurd uit Utrecht heeft eens goed gekken naar wat wij wilden hebben en is daarmee aan het werk gegaan. Enkele dagen later kregen wij bericht dat de plannen door konden gaan en dat we konden beginnen met bouwen.

Een prima verbouwing.

De verbouwing begon begin februari en is in een week afgerond. Dit was precies de tijd dat we hadden gepland om de bouw te realiseren. Zo konden we dus heel tevreden zijn over hoe er is gewerkt en zouden we het iedereen aanraden om hier een opdracht door te laten uitvoeren. Ben je benieuwd neem dan snel een kijkje op de website.1