Aannemersbedrijf Hilversum vakkundig en snel

Ik woon al een tijdje in een leuk huisje aan de rand van Hilversum. Nu was ik van plan om mijn huis eens flink onderhanden te nemen en hiervoor een aannemer aan te nemen, en wel aannemersbedrijf Hilversum. Hier heb ik goede verhalen over gehoord en dat is een van de redenen dat ik hier ook gebruik van wilt maken. Omdat ik nog niet precies weet wat, en hoe ik mijn huisje wil opknappen heb ik eerst een afspraak gemaakt met aannemersbedrijf Hilversum. Door de jarenlange ervaringen kunnen ze mij helpen met een plan rondom de verbouwing van mijn huis. Ik moet zeggen dat ze met geweldige ideeën aankwamen, en al snel had ik alles op papier staan hoe de verbouwing eruit gaat zien. Zelf heb ik totaal geen omkijken meer naar de verbouwing alles wordt tot in de puntjes geregeld door de aannemer. Zelf ben ik in de periode van de verbouwing bij een vriendin gaan logeren, zo kwam ik een beetje tot rust, een verbouwing geeft immers veel stof en herrie. Natuurlijk ging ik elke dag wel kijken of de verbouwing een beetje op schoot, maar daar hoefde ik me geen zorgen over te maken.  house-of-tools

Na veel herrie en stof, nu een super mooi huis

De verbouwing is werkelijk waar tot in de puntjes geregeld, heb er totaal geen omkijken naar gehad. Ik kan nu elke dag genieten van mijn mooie opgeknapte huisje, maar vooral van mijn serre die ik aan mijn huis heb laten bouwen.  logo-4-e1454326981787