Aljeveiligheid biedt voldoende mogelijkheden

VDSTEENXXL

Veilig bouwen dankzij de spullen van Aljeveiligheid. Dit bedrijf heeft veel in het assortiment wat te gebruiken is tijdens de bouw van je woning. Een bouwhelm of wellicht een veiligheidsbril is hier te bestellen. Het leuke hiervan is dat de prijzen die zij hanteren erg aantrekkelijk zijn!

Aljeveiligheid

Op dit moment zijn wij druk bezig om een eigen woning te bouwen. Dit is een droom die wij altijd al hebben gehad en wat wij nu aan het realiseren zijn. Het belangrijkste is dat dit ons eigen paleis gaat worden waar wij de jaren zullen slijten. Van tevoren wisten wij niet dat er enorm veel bij komt kijken. Ik ging er vanuit dat dit met een paar maanden wel klaar was. De realiteit bewijst wel wat anders. Op dit moment zijn wij al bijna een jaar bezig en dan nog is het niet klaar.

Veilig werken dankzij Aljeveiligheid

Zo hebben wij er toen meteen voor gekozen om beschermende kleding aan te schaffen. Denk hierbij aan een bouwhelm, deze is overigens verplicht als je de bouwplaats op komt. Die hebben wij meteen besteld op de website van Aljeveiligheid. Ik was al wel bekend met dit bedrijf en zij leveren goede kwaliteit.

Werkbroek

De eerste aannemer heeft inmiddels zijn spullen gepakt om een andere klus uit te voeren. Hij kon bij ons niks meer doen omdat zij werk erop zat. Hierdoor konden wij aan de slag om de binnenkant van het huis aan te pakken. Dankzij onze bouwhelm kunnen wij een stuk veiliger aan de slag. Mijn man is inmiddels begonnen met het plaatsen van de badkamer. Ikzelf ben druk bezig om in de woonkamer kleur aan te brengen aan de muren. Wel leuk om te zien dat er meer kleur in het huis komt. Niet meer die kale witte muren waar je steeds naar moest kijken.