Allemaal naar www.keilboutenshop.nl

keilbouthuls-verzinkt-type-hkeilbouthuls-verzinkt-type-h-110.htmlAllemaal naar www.keilboutenshop.nl

Een vriend van me attendeerde me op de site www.keilboutenshop.nl en ik was in mijn nopjes. Als klusser ben ik altijd op zoek naar de juiste startpunten voor de juiste producten en ik had hier nog geen ingang voor. Ik vind dat het er altijd maar net op aankomt of je een kwalitatief goed product in handen hebt, en helaas is het op het gebied van gereedschap en materiaal nog wel eens tegenvallend, laat het zeker nog weleens te wensen over. Deze vriend hielp me laatst met een klussen en had hele goede bouten waarvan je gewoon kon zien dat ze uit het juiste hout gesneden waren voor de klus – geheel figuurlijk gesproken dan, natuurlijk. Het viel me echt op, want ik werk dikwijls met andere mensen die hun materiaal veel minder goed op orde hebben en zelf lukt het me overigens ook maar niet om aan goede keilbouten te komen. Ik vroeg hem waar hij ze vandaan had en hij verwees me door naar de website. Die heb ik gelijk aan mijn lijstje favorieten toegevoegd, want het kan altijd nog eens van pas komen natuurlijk. Ik zou iedereen willen aanraden, iedereen die maar een beetje een link met klussen heeft of die z’n huis goed op orde wil hebben, om deze website eens te bezoeken, want goed materiaal is essentieel voor een goede constructie. Het is maar een tip, maar gebruik het in je eigen voordeel!