architectuur hilversum is een aanrader

Afgelopen jaar heb ik een prachtig huis laten bouwen. Natuurlijk heb ik hulp gehad van diverse aannemers, maar het ontwerp kwam van lokaal18b2. De architectuur hilversum verricht uitstekend werk. De ontwerpen die ze maken zijn van goede kwaliteiten. Alles word op de puntjes uitgewerkt en voor vragen zijn ze continue bereikbaar. Zowel telefonisch als via de mail.

Afspraak makenarchitectuur hilversum

Ik kwam bij hun terecht via een goede kennis van mij die ook het ontwerp bij haar had laten maken. Als het huis van hun zie, dan is dat echt een droomhuis geworden. Ik had toen contact met haar opgenomen en gevraagd of ik een afspraak kon maken, om vervolgens alles te bespreken. Tijdens de afspraak kon je merken dat ze veel ervaring heeft. Terwijl ik al mijn wensen bespreekbaar maakte werd er aandachtig geluisterd en gaf ze hier en daar wat tips en advies. Op deze manier heb ik mijn droomhuis en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

De kosten1450102855

Wat betreft de kosten was architectuur hilversum erg voordelig. Als ik de kosten van hun vergeleek met soortgelijke bedrijven, dan zat daar een gigantische verschil tussen. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij het ontwerpen van jouw droomhuis. Je kan bij hun terecht voor architectuur, bouwtekeningen en bij verbouwingen. 

Meer informatie is te vinden op de website. Indien je vragen heb kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Zowel telefonisch als via de mail.