Bedrukte tape bestellen

bedrukte tape

Via de bedrijf supermarkt Jip Snel, is het mogelijk om bedrukte tape te bestellen. In slechts een paar stappen is het hier al mogelijk om een bestelling te maken. Zodra je op de website gaat kijken zie je een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zodra deze allemaal zijn aangevinkt kan de bestelling de deur uit gaan. Binnen vijf dagen krijg je van deze bestelling een proefdruk retour. Wanneer je met deze proefdruk akkoord gaat, wordt de bestelling uitgevoerd en zo spoedig mogelijk verzonden. 

Er is een keuze uit diverse soorten tape. Gemaakt van papier, acryl, hotmelt of PVC. Het is maar net waarvoor deze tape gebruikt gaat worden. Wanneer hiermee dozen dichtgeplakt moeten worden, waarna deze verzonden gaan worden, is het niet verstandig om hiervoor een papieren tape te gaan gebruiken. De kans dat de dozen openscheuren is dan zeker aanwezig. 

bedrukte tape

Makkelijk en snel een bestelling plaatsen

Veel ondernemers hebben inmiddels de weg naar Jip Snel al gevonden. Dit bedrijf heeft een enorm groot assortiment en verkoopt diverse artikelen voor verschillende branches. Voordeel is dat hierdoor de ondernemers niet naar meerdere bedrijven hoeft te gaan wanneer zij diverse producten, zoals bijvoorbeeld bedrukte tape, voor het eigen bedrijf nodig hebben. Alles zit hier bij Jip Snel onder één dak en dat is wel zo prettig. Het scheelt veel tijd en er is altijd één aanspreekpunt die jou kan helpen met bepaalde vragen of advies geven over bepaalde producten. Wil jij geen enkele actie of nieuwtjes missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.