Bescherm jezelf tegen muggen dankzij Unilux

Unilux

Het is eindelijk lekker weer en je bent aan het genieten van de warmte. In huis is het misschien wat te warm en laat je dus je raam open, maar dan gebeurt het vervelende. Muggen en vliegen stormen je huis binnen en je kunt niet meer normaal slapen. Unilux kan jou hierbij helpen! Met onze kwalitatieve horren heb je hier geen last meer van.

Wat is Unilux

Unilux is een bedrijf dat zich specialiseert in horren. Het ontwikkelt en produceert horren al sinds 1990. Alles wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Nederland. Het bedrijf doet alles zelf. Productontwikkeling, levering en reparatie wordt allemaal zelf gedaan. Om die reden kan het bedrijf kwalitatieve producten snel leveren bij de klant. Continu werkt het bedrijf aan verbeteringen en probeert zo zich elke dag te verbeteren. Kwalitatieve producten en kwalitatief klantenservice is iets wat het bedrijf zal houden.

Unilux

Dat is pas fijn

Kwaliteit is iets belangrijks voor het bedrijf. Daarom heeft elk product een garantie van 5 jaar. Sinds de producten vanuit onze eigen fabriek komen, kunnen we ze binnen een week laten leveren! Het product kan gratis opgehaald worden bij een van de 1600 dealers!