Bestel vloertegels bij Tegels33.nl!

Tegels33 heeft vloertegels van topkwaliteit in het assortiment. De service is ook niet niks, zo wordt Tegels33 beoordeelt met een ruime 9 en beveelt 96% van de klanten ze aan. Verder maken ze gebruik van pallet zendingen die je na bestelling binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen in huis kunt verwachten. Ook is de webwinkel voorzien vaan een groen slotje (SSL-beveiliging) en kunnen je jouw bestelling, zonder reden annuleren en binnen 14 dagen gratis retourneren. De voordelen zijn oneindig bij Tegels33. Welke vloertegels ga jij binnenkort in jouw woning leggen? Vloertegels voor de beste prijs bij Tegels33.nl!

Waarom zou jij kiezen voor Tegels33? Ten eerste omdat Tegels33 een ruim assortiment heeft. Ze zijn tegelspecialisten en kunnen je dus ook optimaal op maat helpen met het maken van de juiste keuze. De tegels worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie, zo ben je verzekerd van de scherpste prijs. Daarnaast is het ook zo dat je van alle tegels een gratis proefstuk kunt ontvangen en bieden ze ook nog eens betalen onder rembours aan. De voordelen zijn oneindig. Al overtuigd van Tegels33? Bekijk snel de webwinkel en bestel online!

Bezoek eens de showroom van Tegels33.nl. In de showroom staan er een grote aantal tegels als showvloer verwerkt, zo kun je meteen goed zien welke tegels bij jou passen. Daarnaast zijn er nog een groot aantal tegels die helaas niet in de showroom passen. Echter kunnen ze deze wel vanuit het magazijn naar de showroom halen. Als je van tevoren een afspraak maakt worden de gewenste tegels naar de showroom gehaald en kun je ze bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend en je kunt gewoon naar binnenlopen. Welke tegels ga jij binnenkort bekijken in de showroom van Tegels33.nl?