Beton cire en de prijzen

Beton cire laten aanbrengen prijs bedraagt €1500 voor een badkamer van 15 vierkante meter. Het is best veel geld. Vaak vinden mensen het best duur maar laten het toch aanbrengen in hun woning. Het is mooi materiaal wat er luxe en schoon uitziet. Het is wat anders dan de gewone materialen die je vaak ziet in woningen zoals hout. Het ziet er bovendien ook netter uit. Het materiaal komt uit Frankrijk en je ziet het vaak ook in die mooie landhuizen. Het staat erg sfeervol en welk huis dan ook.

Meubels uitkiezen

Wanneer je dan eindelijk het materiaal hebt aangebracht is het leuk om je eigen meubels te kiezen voor je woning. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten banken en kleuren. Het is vaak leuk om meubels te kiezen die passen bij de kleur van beton cire. Je kunt kiezen tussen koele en warme kleuren. Het is maar net waar je voorkeur bij ligt. Vaak kiezen de meeste mensen toch voor wat koele kleuren in hun woning. Dat zorgt ook meer voor rust en kalmte. Beton cire laten aanbrengen prijs kan oplopen tot wel €2000. Als je meubels koopt moet je dus goed bedenken welke je gaat kopen en hoe duur je het wilt maken zodat je in je budget kunt blijven. 

Bestellen

Je kunt je meubels gemakkelijk bestellen samen met het beton cire. Zo heb je gelijk alles bij elkaar en kun je gelijk beginnen. Je kunt bij onze webshop gemakkelijk en eenvoudig bestellen. Wij hebben alles klaarliggen. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Meestal krijg je je pakket binnen drie werkdagen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Dus schroom niet om hulp te vragen aan ons.