Betonnen elementen leiden het verkeer

Beschermelementen van beton zijn gemaakt om het verkeer te leiden rondom je gebouw. Er zijn betonbanden, halve sierbollen en schrikblokken die geen van allen de auto beschadigen, maar de automobilist wel vertellen dat ze niet goed zijn gereden. Behalve dat hebben ze vaak ook een sierfunctie en op het internet kan je kiezen voor een breed assortiment. Betonbanden online bestellen is de snelste en makkelijkste manier om gauw het verkeer bij jou te kunnen regelen.

 

Wat zijn betonbanden?

Betonbanden zijn een effectieve manier om je terrein te begrenzen. Ze worden soms ook gemaakt zijn van natuursteen en kunnen goed tegen een stootje. Door deze banden in je huidige oppervlak te metselen, kan je bepaalde ruimtes afschermen en voertuigen de juiste kant op sturen. Meestal zijn ze rond van boven zodat je er tegenaan kan rijden zonder schade op te lopen. Ook worden ze vaak gebruikt om de randen om verkeersplaatsen af te bakenen.

 

Wat zijn halve sierbollen?

Halve sierbollen zijn, zoals de naam al aangeeft, ronde halve bollen die je net als betonbanden in je oppervlak kan verwerken. Deze hebben een sierfunctie, maar werken ook als afscherming van een bepaald gebied. Als je er tegenaan rijdt voel je duidelijk dat je niet goed gegaan bent, maar je auto loopt geen schade op. Zo kan je er voor zorgen dat voertuigen de juiste kant op rijden, maar ook je terrein verfraaien.

 

Wat zijn schrikblokken?

Schikblokken hebben dezelfde functie als betonbanden en sierbollen, maar geven de chauffeur ook een waarschuwing. Ze zijn namelijk niet rond, maar lopen schuin af en hebben vaak een opvallende kleur. Hierdoor zijn ze erg opvallend en kunnen ze iemand al afschrikken zonder dat er tegenaan gereden hoeft worden. Gebeurt dit toch, dan zal deze door de schuine rand goed voelen dat hij beter moet opletten in de toekomst.