Bezoek eens de showroom van Schutting33!

Zoek jij naar een nieuwe schutting? Bezoek dan eens de showroom van Schutting33 te Venlo. Zij hebben een ruim aanbod van diverse schuttingen die je – zonder afspraak – kunt gaan bekijken. Het assortiment van Schutting33 is erg modern en er is voor iedereen wel een schutting te vinden. Wil je eerst het assortiment online bekijken? Ga dan langs op de site www.schutting33.nl daar hebben ze hun compleet aanbod online staan zodat je die, voordat je de showroom bezoekt, kunt gaan bekijken. Ook voor aanvullende informatie en prijzen kun je terecht op de website.

Schutting33

Iedereen heeft de wens om af te zijn van de jaarlijkse onderhoud van de schutting. De schuttingen van hout worden het meest toegepast in ons land, echter is het niet meteen de beste oplossing. Wanneer je gaat kijken naar de levensduur en onderhoud, kom je tot de conclusie dat de houten schutting je vooral veel kopzorgen geeft. Een schutting van beton komt bij men vaak over als een opgesloten, grauwe omheining. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn tegenwoordig. De beton schuttingen van tegenwoordig zijn leverbaar in iedere RAL-kleur en krijgen meteen karakter bij het opbrengen van een kleur als antraciet of crème wit.  Een moderne schutting en ook nog eens onderhoudsarm? Dat wilt iedereen toch! Bekijk de beton schuttingen van Schutting33.nl!

 

Je hebt ook nog de aluminium schutting als vervanger van de houten schutting. De totale kosten zijn hoger als die van een beton schutting, maar de aluminium schutting heeft wel het minst onderhoud nodig. Aluminium hoef je namelijk niet te impregneren of te coaten zoals de andere schuttingen. Denk ook aan klusjes als verrotte of kapotte houten planken vervangen, dat is met een aluminium schutting verleden tijd! Het enige onderhoud wat de aluminium schutting nodig heeft is af en toe een sopje om de vuil (zoals zand) van de schutting te halen. Weet jij al welke schutting jij binnenkort gaat plaatsen?