Bijzonder mooie kunst op glas

kunst op glas

Sinds ik de mogelijkheden heb gezien van kunst op glas, ben ik verkocht. Per toeval zag ik dit bij een goede kennis van ons en ik moest zeggen dat ik jaloers was. Echt zo mooi en het paste precies bij het interieur. Omdat wij dezelfde woning als deze kennis hebben, heeft het mij wel aan het denken gezet. Via Interglass is het mogelijk om de mooiste afbeeldingen op een raam te laten plaatsen. Kunstwerken van Desirée Glanville en George Heidweiller en zelfs van Herman Brood behoren tot één van de kunstwerken wat mogelijk is. kunst op glas

Een geweldig mooi stukje kunst op glas in huis

Vanaf het moment dat ik een bijzonder fraai kunstwerk bij een goede kennis had gezien, was ik verkocht. Bij thuiskomst meteen naar de website van het betreffende bedrijf gegaan. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken, zo mooi allemaal. Ook zag ik hier dat je op meerdere voorwerpen de kunst op glas kan laten maken, zoals:

– deuren
– badkamers
– keukens
– scheidingswanden
– balustrades
– windschermen
– meubels

In onze keuken zit een glazen wand als afscheiding, maar hier had ik liever een muur gehad. Dit heb ik nu opgelost door hier een fraai kunstwerk op te laten maken en het resultaat is verbluffend.