Boeidelen zelf plaatsen was nooit zo makkelijk!

boeidelen

Voor altijd schoon en mooiboeidelen

Tot voor kort wist ik niet eens wat boeidelen waren, maar vandaag heb ik deze zelfs zelf geplaatst. Het zijn randen voor aan het dak, waardoor het er beter afgewerkt uitziet. Je kunt dit ook door een bedrijf laten zetten, maar dan betaal je een stuk meer. Zij willen dan namelijk op zowel het product als hun dienst, winst maken. Door het zelf aan te schaffen bij NPI betaal je de laagste prijs die mogelijk is. Daarnaast hebben zij een enorm aanbod, waardoor er altijd wel iets bij zit wat bij jouw woning past. Zelf heb ik gekozen voor wit, omdat dit mooi staat bij het lichtgrijze dak. Normaal zou ik nooit voor zo’n kleur gekozen hebben, omdat ik dan bang zou zijn dat het erg vies ging worden of ging verkleuren. Gelukkig gebeurd dat bij dit materiaal niet, omdat het waterdicht is en schimmels zich daardoor niet kunnen hechten.

boeidelenGroot assortiment voor thuis

Doordat niks zich aan de boeidelen kan hechten, gaat het ook ongelofelijk lang mee. Je hebt maar liefst 10 jaar garantie, maar er is een grote kans dat het nog veel langer goed en mooi blijft. Ik ben in ieder geval erg blij met deze nieuwe toevoeging aan mijn dak. In de toekomst ga ik hier misschien ook nog wel gevelbekleding aanschaffen, want dat heeft dezelfde voordelen en is net zo makkelijk zelf te bevestigen. Mocht jij ook zoiets willen veranderen aan jouw huis, neem dan zeker een kijkje op hun website!