Bouwkundig advies vind je hier

Veel van jullie weten dat ik al een aantal jaar projectleider ben bij een aannemersbureau. Heel vaak krijgen we opdrachten die we geheel op eigen kracht kunnen realiseren voor de desbetreffende klant. Maar voor een paar maanden terug ontving ik een opdracht met heel specifieke eisen voor het bouwen van een huis. Dit ging voor ons eigen team te veel tijd kosten om daar een tekening voor te gaan maken. Daarom ben ik bouwkundig advies in gaan winnen.

bouwtekening

Op zoek naar een goed bureau

Lang hoefde ik niet niet te zoeken. Ik kreeg al snel de tip om met Bouwkundig Adviesbureau N. van Kuijk in Hank contact op te nemen. Ik ben me hier eens in gaan verdiepen. Dit bouwkundig adviesbureau heeft al 25 jaar ervaring wat betreft, woningbouw, bouw van appartementen en bouw van bedrijfspanden. Dit sprak me aan en ik ben meteen contact met ze gaan opnemen. Ik werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door de receptioniste die op die dag aan het werk was. Ze adviseerde mij om een afspraak te maken. Dat heb ik gedaan. Diezelfde week zat ik nog met een architect om tafel. Ik legde de eisen voor die mijn klant had voor de bouw van zijn nieuwe woning. Bouwkundig Adviesbureau N. van Kuijk nam dit serieus op en vertelde mij dat hij in de loop van volgende week een schets zou voorleggen. En dat gebeurde ook. Deze schets heb ik voorgelegd bij mijn klant en diegene was dolenthousiast! Dus de officiële bouwtekening kon gemaakt worden.

architecten

Een top partner!

Vanaf dat moment besteden we elke opdracht uit aan Bouwkundig Adviesbureau N. van Kuijk. Ze leveren kwaliteit en hebben een zeer goed oog voor detail! Heb je een bouwtekening nodig? Ga dan naar bouwkundig-advies-bureau.nl!

bouwvergunning