Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een boxspring te hebben? Neem eens een kijkje op de website Boxspring.nl. Hier staan diverse modellen boxsprings die stuk voor stuk beschikken over een mooi en strak design helemaal van nu. Je kunt de poten, stoffen en kleuren geheel zelf bepalen. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden voor een hoofd en voetenbord.

boxspring-marbella-vintage-taupeEen boxspring kan je in zijn geheel samenstellen naar eigen persoonlijke voorkeur. Er wordt rekening gehouden met je slaappositie, of je nu op je rug of juist op je zei ligt, het maakt niks uit want ze hebben voor ieder wat wils. De boxspring zal op je afgestemd worden op basis van de volgende onderdelen. De box, het matras en het topmatras.

Tussen boxspring bedden zit vaak veel verschil, zonder dat je het misschien kunt zien. De ene box heeft namelijk veel meer druk verdelers dan de ander. Hierdoor zit er meer lucht tussen de veringen waardoor het bed beter kan koelen wanneer het erg warm is, het belangrijkste is nog wel dat door door meerder druk verdelers het gewicht op het bed beter verdeeld kan worden over de gehele box.
Daarnaast kun je ook kiezen voor een elektrische box. Een elektrische box maakt het je gemakkelijker om in te stappen of om een fijne positie in te nemen tijdens bijvoorbeeld het tv kijken. Daarnaast speelt ook de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras een grote rol.

boxspring-big-grijsHeb jij interesse in een mooie complete boxspring die je persoonlijk helemaal samen kunt stellen naar gewenste comfort. Neem dan eens een kijkje op de webshop van Boxspring.nl er is gegarandeerd voor iedereen wat wils. Bekijk je een boxspring liever in het echt? Neem dan eens een kijkje in de winkel van Uw Bed BV, de specialisten staan klaar om je te helpen en om je het juiste advies te geven.