Boxx on Wheels voor al je verhuis klussen!

3 Als je van plan bent om te gaan verhuizen dan is dit artikel zeker voor jou. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Boxx on Wheels. Je zult je vast afvragen wat dit precies betekent. Vandaar dat ik dit eerst even kort zal toelichten. Dit zijn van die vierkante aanhangers die je kan huren om dingen droog en veilig te verplaatsen. Bij een verhuizing kan dit namelijk heel erg van pas komen. Want wie wilt er nou een tv die nat wordt? Precies, niemand wilt dit soms heb je namelijk ook kostbare spullen.2

Een tijdje geleden verhuisd!

Ik ben een tijdje geleden ook verhuisd naar mijn nieuwe woning net iets buiten de stad. Hiervoor wilde ik geen busje huren aangezien ik niet zo heel veel spullen had. Voor een busje betaal je namelijk meteen een groot bedrag extra. Vandaar dat ik er voor koos om eens te gaan kijken naar een aanhanger. Mijn zoektocht begon op het internet, op social media. Zo zag ik een advertentie op Facebook over Boxx on Wheels. Hier stond een link in naar de website van dit bedrijf. Zodoende besloot ik eens om hier op te gaan kijken.

Verrassende website!

De website was heel duidelijke en ik kon meteen vinden naar wat ik opzoek was. Zo kon ik ingeven welke datum ik de aanhanger nodig had en meteen reserveren. Dit was heel handig en zou ik iedereen aanraden die graag wilt verhuizen!

1