Citruspers van www.teapottery.nl

Cilio-citruspers-hefboompers-sinaasappelsap-geelCitruspers van www.teapottery.nl

Een vriend van me attendeerde me op www.teapottery.nl, de website van de Teapottery. Ik was er nooit geweest maar het schijnt het startpunt te zijn van vele ‘keuken-minnende’ mensen en horecaondernemers. Ik snap persoonlijk wel waarom, want alle producten die je er kunt vinden zijn van goede kwaliteit en zijn er echt op gericht veel gebruikt te worden. In de horeca heb je dat natuurlijk vanzelfsprekend maar ook ik sta vaak in de keuken en wil daar altijd goede materialen en producten naartoe halen. Ik mag dan een amateur zijn, dat betekent nog niet dat ik met amateuristische dingen kook, integendeel! Mijn laatste aanschaf was een product dat ik op voorgenoemde website zag, namelijk een citruspers. Ik had alleen nog een heel slechte, en vrij oude ook, pers die ook nog eens haperde. Deze pers is bloedmooi en echt professioneel. Je bedient hem door middel van een hefboom, waardoor je dus zelf ook niet je eigen kracht hoeft aan te wenden en dat scheelt ook weer behoorlijk. Ik ben heel tevreden met de pers en maak elke ochtend een lekker sapje voor mezelf met de pers – ik varieer dan met bijvoorbeeld citroen of grapefruit! In het weekend, als er gasten komen voor een culinair avondje bij me, maak ik altijd nog specialere sapjes, dan pak je natuurlijk altijd even uit namelijk! Ik hou er wel van om mensen te verrassen, moet ik je zeggen.