Cv onderhoud nabij Rotterdam

Het jaarlijkse controle van mijn verwarming zat er weer aan te komen en doordat mijn oude monteur het werk niet meer doet moest ik opzoek naar ene andere monteur. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik bij de bekende zoekmachine cv onderhoud Rotterdam in. Zo kwam ik al snel op de website van Installatiebedrijf Timo Wiegman. Deze onderneming is gelegen in Krimpen aan de IJsel en dus niet ver van mij vandaan. Ook beloofde de website ons veel goeds en ik besloot dan ook om een afspraak te maken voor de controle van mijn verwarming. 

Zeer tevreden, een echte aanrader

Door de cv onderhoud nabij Rotterdam is mijn ketel weer helemaal goed gekeurd. De medewerker van Installatiebedrijf Timo Wiegman was erg vriendelijk. Ook werkte deze medewerker zeer nauwkeurig en snel. De kosten waren ook laag en ik besloot dan ook om een contract aan te gaan zodat mijn ketel ieder jaar gecontroleerd zou worden. Maar nu kon ik ook bellen voor als de ketel niet meer werkte en gebruik maken van hun vierentwintig uur service. Dit ales voor een zeer laag bedrag. Daarom is dit bedrijf een echte aanrader voor iedereen in deze omgeving.