Dat wij een waterbed kopen wilden stond al snel vast

aqua_logoDat wij een waterbed kopen wilden stond al snel vast

 

Al langere tijd wilde ik een waterbed kopen, maar toen ik ging samenwonen met mijn vriend had ik al helemaal een goede reden. Wij hadden voorheen allebei maar een twijfelaar gehad en nu we echt fulltime bij en met elkaar in bed zouden liggen, wilden we onszelf ook wel gunnen dat we dan tenminste ook echt goed zouden kunnen slapen, met ruimte genoeg voor ons beiden. Het idee was er dus sowieso al dat we onze oude bedden weg zouden doen, zouden verkopen aan bijvoorbeeld vrienden die er nog eentje nodig hadden. Want op zich waren het allebei erg goede bedden en hebben we er allebei altijd met veel plezier in geslapen. Toch lonkte een waterbed mij altijd nog wel, want ik heb er eens in een vakantiehuis van een verre vriend enkele nachten in geslapen en nooit eerder lag ik zo lekker als in dit bed. Ik heb nooit helemaal precies kunnen vatten waarom ik het nou zo lekker vond, maar ik was er meer uitgeslapen in dan ooit. Met mijn rug ondervind ik normaal gesproken nog wel eens problemen aangezien ik een vrij lastige rug heb, maar in die nachten heb ik er geen seconde last van ondervonden, bijzonder genoeg. Een waterbed kopen stond voor mij dus eigenlijk al vast en gelukkig was ook mijn vriend gauw genoeg overtuigd toen we een keertje gingen proefliggen. Hij zag het direct ook al helemaal voor zich!