De aanbevelenswaardige hovenier De Crom Oosterhout

De aanbevelenswaardige hovenier De Crom Oosterhout

 

Ben je, net als ik enkele tijd geleden, op zoek naar een goede hovenier in de omgeving? Ikzelf kan je inmiddels hovenier De Crom Oosterhout van harte aanbevelen. Deze tuiniers vond ik door toedoen van een vriendin van me. Ik had namelijk weleens genoemd dat ik het zo jammer vond geen groene vingers te hebben, en dat terwijl ik graag een mooie tuin zou willen hebben. Ik heb het potentieel daar immers helemaal voor, want hier in de achtertuin is het echt bijzonder goed toeven – mits je er wat van weet te maken dan. Laten we wel zijn, de staat waarin de vorige bewoners het hebben achtergelaten is niet bepaald roemrijk te noemen namelijk. Daar moet ik aan toevoegen dat ik mij ook op met name het verbouwen van de woning zelf heb gestort en ik de tuin ook een tijd links heb laten liggen. Ik wilde er niet aan, aangezien ik niet geloof dat ik er ook maar iéts beters van kan maken dan het was.

 

photo_atdiv_003_tnIk vroeg in mijn vriendenkring om raad betreffende de tuin

 

Ik vroeg mijn vriendinnen wat te doen, want zo zonder groene vingers zou ik er toch nooit iets bijzonders van kunnen maken en het is zo’n zonde van het huis – dat immers prachtig is – om de tuin erbij te verwaarlozen. Een van mijn vriendinnen zei me gewoon een tuinier in de arm te nemen en dat was een tip die mij wel aansprak – gelukkig had ze ook nog een bedrijf dat ze mij kon aanbevelen. Dit was de hovenier De Crom Oosterhout en ik op mijn beurt kan dit bedrijf ook van harte aanbevelen want ik ben erg te spreken over de plannen voor mijn tuin waar zij mee zijn gekomen – en zeker ook over de uitwerking van die plannen. Ze hebben fantastisch werk af weten te leveren en ik kan ze ook bij anderen oprecht aanbevelen.