De populaire laurierhaag  

Laurier haag

De Laurier haag is de populairste haag op dit moment. Niet alleen zijn ze eenvoudig te snoeien, maar ze zijn ook nog eens winterhard. Het is dus een haag waar je veel plezier mee gaat beleven in jouw tuin. Als je snel je eigen plekje in je tuin wilt creëren is de laurier haag zeker een aanrader omdat deze plant enorm snel groeit. Daarnaast behoudt deze plant altijd zijn groene kleur, dus ook in de winter! Woon jij naast een drukke weg? Dan is deze haag zeker iets voor jou want naast de eerder genoemde voordelen werkt deze ook nog geluiddempend. 

Laurier haag

Als je een laurier haag wilt aanschaffen ben je bij Haagplanten Heijnen aan het juiste adres. Vaak worden planten al uit de grond gehaald voordat er überhaupt een bestelling is geplaatst en dit doen de planten niet goed. Hier is het anders, want de bomen worden pas uit de grond gehaald als er een bestelling is geplaatst. Dit is beter voor de plant en dus uiteindelijk ook beter voor jou, je tuin en je portemonnee.

Let hierop bij aankoop 

Om een laurierhaag goed aan te onderhouden is het aan te raden om deze haag twee keer per jaar goed te snoeien. Overigens heeft deze haag in de herfst vruchten dus daar zullen veel vogels op afkomen. Zo breng je een stukje natuur in je tuin en kun je er ook nog van genieten het gehele jaar door.