Direct huis verkopen

Je huis direct verkopen, wie wil dat nou niet. Helaas gaat het in de praktijk vaak niet bepaald direct. En kost het je in de slechte gevallen duizenden euro’s eer je woning is verkocht. Maar ik heb een goede ervaring met een huizenopkoper en misschien dat het iets is voor jou.

Ik kwam laatst op de website van snelhuisverkopen.nl uit en dacht laat ik eens informeren naar de mogelijkheden. Ik wilde graag mijn huis snel verkopen en het liefste zonder er al te veel aan uit te geven.

Dus ik had gebeld en na een vriendelijk en duidelijk gesprek een  afspraak gepland voor een bezoek bij mij thuis. Een makelaar kwam langs en na een kopje koffie en een intake gesprek taxeerde hij mijn woning. Hij ging weg en vertelde me dat ik binnen twee dagen een goed bod kon verwachten, want de woning zag er goed uit.

Zo gezegd en waarachtig, zo gedaan. Het bod kwam binnen en blij verrast als ik was ging ik akkoord. We stelden een voorlopig koopcontact op en spraken een opleveringsdatum af. Nog geen week later stond ik buiten bij de notaris met een mooi bedrag op mijn rekening!

Ik heb mijn woning verkocht, zonder bijkomende en voor een mooi bedrag. Zeker de vijf minuten van je tijd waard om het contactformulier in te vullen op de website!