Dit is een inslaganker en hier kun je het aanschaffen

Schroeven en moeren

Een inslaganker; wat is dat precies en waar kun je dit bestellen? Een inslaganker is een goede oplossing voor de verankering van verwarmingen, airconditioning, sanitair en meer. Een inslaganker heeft een minimale inschroefdiepte maar ook een snelle montage. Daarnaast kun je deze ankers ook gecontroleerd inschroeven. Dankzij het binnenwerkse schroefdraad is een inslaganker enorm geschikt voor diverse toepassingen. Waar bestel je een inslaganker? Dat kun je eenvoudig en snel doen bij de Bevestigingsexpert. Hier vind je hier alleen een hoogwaardige inslaganker naar keuze, maar kun je ook profiteren van veel andere voordelen. 

Schroeven en moeren

Waarvoor gebruik je de inslaganker?

Een inslaganker wordt gebruikt voor het monteren van veel toepassingen, waaronder ventilatiesystemen, stalen constructies, machines, sprinklerinstallaties en meer. Door het gebruik van machinale montagehulpstukken wordt de montage met het inslaganker een stuk makkelijker. Daarnaast kun je de inslaganker ook gebruiken in diverse bouwmaterialen, zoals beton of natuursteen met hoge dichtheid. Wat zijn andere voordelen van het gebruik van de inslaganker? In de eerste plaats kun je dit bevestigingsmateriaal verschillende keren monteren en demonteren. Ten tweede wordt de montagetijd verminderd door de korte verankeringsdiepte. Verder is een inslaganker ook geschikt voor bouten met metrisch draad. Hetzelfde geldt voor draadeinden. 

Schroeven en moeren

Het assortiment van de webshop is ruim. Zo kun je in ieder geval verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige inslagankers. Verder zijn ze leverbaar in staal verzinkt en roestvast staal. Daarnaast zijn er ook diverse afmetingen beschikbaar. De diameters lopen van 8 mm tot 25 mm. De lengtes variëren van 30 mm tot 146 mm.