Douchen met een douchewand is toch veel fijn

Vandaag heb ik weer een blog over een douchewand. Uiteraard heb ik dit weer bij Sanitair Online gedaan. Deze douchewand heb ik niet voor mijzelf besteld maar voor mijn moeder. Zij woont momenteel in een woning zonder douchecabine maar een douche gordijn. dit is eigenlijk prima te doen maar je hebt wel vaak de ergernis dat de hele badkamervloer nat is. En het is ook altijd erg vervelend dat een douchegordijn na een aantal weken begint te verkleuren door de zeep die resten achter laat. Enfin, voldoende redenen om te kiezen voor een stevige wand.

Een mooi eindresultaat

De douchewand die ik heb besteld en bij mijn moeder thuis heb laten bezorgen heb ik voor een zeer aantrekkelijke prijs weten te vinden. Mijn moeder was dan ook zeer verrast over de factuur. Om haar toch een beetje te verrassen heb ik er een aantal accessoires bij besteld, en heb ik ook een heerlijke doucheschuim gekocht voor haar in de stad. Nu de wand is geplaatst kan ze eindelijk zonder dat de rest van de badkamer kletsnat word genieten van een heerlijke douche. Toen ik bij het eindresultaat kwam kijken leek het wel of zij een nieuwe badkamer heeft gekregen. En mijn moeder was erg blij dat ik dit voor haar bij dit adres had besteld.