Een bedankje voor alle hulp

Ik ben op het idee gekomen om iedereen een bedankje te geven die de afgelopen tijd bij ons aan de slag is geweest tijdens de verbouwing. Daarom heb ik een barbecue georganiseerd en dat was echt ongelofelijk gezellig. Er is een hoop aan ons huis veranderd en alle hulp die wij hebben gekregen heeft ons erg gescheeld in de kosten. Natuurlijk zijn wij zelf erg handig maar je kunt in dit soort gevallen nu eenmaal niet alles alleen. Enfin, ik heb voor het einde van de avond voor iedereen een kleinigheid besteld op de site, memoriae.nl. Hier kwam ik op het leuke idee om een zakje koffie te bestellen waarvan ik de verpakking zelf kon voorzien van een leuke tekst.

Erg leuk om te geven maar ook om te krijgen

Dit is nog eens een leuk bedankje met een groot gebaar bedacht ik mij. En omdat de mensen die op ons feestje zijn geweest en wij inmiddels een aantal weken verder zijn, er nu nog over praten. Heb ik besloten dat deze aanrader niet mag ontbreken op mijn site. want dit leuke gebaar kun je voor welk feestje dan ook gebruiken om mensen een blijk van waardering te geven. De levering is erg snel en alles is erg mooi verpakt. En de prijs? Daar hoef je het al helemaal niet voor te laten! Neem daarom zelf eens een kijkje op de site zodat je kunt zien wat ik bedoel met mijn complimenten.