Een klusjesman nabij Den Haag gezocht

klusjesman Den Haag

Voor mijn woning ben ik opzoek gegaan naar een klusjesman nabij Den Haag. Mijn buurman raden mij van der Zanden Service aan. De buren hadden deze onderneming ook ingehuurd voor de verbouwing en waren er zo enthousiast over dat ik ook besloot om dit bedrijf in te huren voor de verbouwing aan mijn woning. Ik maakte een afspraak met een van de medewerkers van dit bedrijf om hen te laten zien wat ik gedaan wilde hebben en de kosten te bespreken. De kosten voor mijn verbouwing viel echt mee bij dit bedrijf en al snel konden de medewerkers aan de slag in mijn woning.

klusjesman Den Haag

Helemaal blij met mijn verbouwing dankzij deze onderneming

Dankzij de klusjesman nabij Den Haag is mijn verbouwing zonder problemen verlopen. Alles wat ik wilde gedaan hebben is gebeurt en ziet er allemaal tip top uit. De medewerker van van der Zanden Service heeft meer dan zijn best gedaan en ook secuur gewerkt. Ik ben zo blij dat mijn buren deze aanrader aan mij heb gegeven dat ik het ook niet kan laten om deze aan jullie door te geven. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf en zie wat ik bedoel.