Een snoeppot bedrukken

De doelgroep van mijn onderneming is vooral (kleine) kinderen. Simpelweg omdat er veel speelgoed wordt verkocht binnen in een van mijn vele onderneming. Echter vond ik de omzet van het afgelopen half jaar tegenvallen. Hier moest dan ook snel verandering in komen, maar hoe? Ik zelf ben ervan bewust dat promotie van groot belang is. Zodoende ben ik tot het besluit gekomen om op zoek te gaan naar een leuke promotievorm voor deze onderneming. Al vrij snel was het voor mij duidelijk waar veel kinderen gek op zijn en dat is snoep. Maar natuurlijk kon ik het logo van mijn speelgoedzaak niet op snoep laten bedrukken. Maar toen kwam ik op het idee snoeppot bedrukken. Ik kon dan een aantal snoeppotten weggeven aan ouders en kinderen. Hier konden zij dan gebruik van maken en iedere keer als iemand een snoepje pakt zien zij het logo. Uiteindelijk ben ik dan ook overstag gegaan en heb ik gebruik gemaakt van snoeppot bedrukken, bij de aanbieder Maxilia.

snoeppot bedrukken

Een leuke vorm van promotie

Uiteindelijk werden de snoeppotten aangeleverd met daarop het prachtige logo van mijn onderneming. Onmiddellijk heb ik deze snoeppotten door personeel laten weggeven aan ouders en kinderen. Nu twee maanden verder kan ik u zeggen dat het een geslaagde vorm van promotie is gebleken. In deze twee maanden is het klantenpercentage met 15% gestegen wat natuurlijk een fors aantal is. Sindsdien maak ik vaker verder van diensten die worden aangeboden door Maxilia. Zij leveren kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Promotie