Een zacht en warm ogend oord met de juiste lampen

Een zacht en warm ogend oord met de juiste lampen

 

Ik ben mijn hele woonkamer aan het herzien en dat was ook wel nodig ook, want ik had er al een tijdje niet echt meer wat je zegt naar omgekeken. Dit soort dingen kan nog weleens op de grote stapel komen te liggen bij mij en ik moet eerlijk toegeven dat ik er dan gewoon echt aan voorbij loop, er echt niet bij stil sta. En toch zat het me al een tijdje dwars dat de woonkamer hier bij mij thuis niet echt wist uit te stralen wat ik ermee voor ogen had. En dus besloot ik eens rond te gaan kijken waar het aan schortte. Het eerste en misschien wel het belangrijkste wat mij dwars zat aan de kamer is het gegeven dat het licht er niet optimaal is, heel hard zelfs. Als je een beetje een Lampengezellige sfeer in je kamer wilt creëren hoef je je niet per se op je meubels te richten, want lampen zijn een van de belangrijkste dingen voor de sfeer, die zijn echt essentieel. Bovendien kun je met verschillende lampen en verschillende lichtinvallen al direct een heel warm sfeertje in je kamer creëren, heb je verder eigenlijk niet eens zo gek veel nodig natuurlijk. Natuurlijk zou ik me daarna wel op de rest van de meubels storten maar ik wilde eerst onderzoeken wat ik aan lampen al voor een verschil zou kunnen maken. En dat verschil bleek enorm! Ik kocht verscheidene led lampen met verschillende tinten, waarmee ik mijn kamer in een klap omgetoverd had tot een zacht en warm ogend oord. Ik heb me toen echt beseft hoe verschrikkelijk belangrijk het is na te denken over de goede verlichting, eentje die niet te fel of te kil is, maar juist eentje die echt de sfeer weet te pakken en bovendien zelf te creëren!

http://www.ledlamp.nl/