Eindelijk heb ik mijn robot kanteldeuren

robot kanteldeuren

robot kanteldeuren

Voor bij mij thuis ben ik laatst op zoek gegaan naar robot kanteldeuren. Voorheen hadden wij er namelijk eentje die handmatig werkte, maar deze deed het niet meer zo goed. Hij begon ongelofelijk stroef te worden en daardoor kregen onze kinderen hem niet meer gemakkelijk open. Daarnaast zag hij er ook gewoon niet mooi meer uit, want hij was gaan roesten. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat wij hem ongeveer al 15 jaar hadden. De kleur paste ook niet goed bij ons huis, want wij hadden het liefst zwart gehad en deze was blauw.

Heel mooi geworden

Uiteindelijk heb ik een ongelofelijk mooie robot kanteldeur gevonden die inmiddels ook al geïnstalleerd is. Dit hebben wij laten doen door Villa Doors. Vrienden van ons hadden hier hele goede ervaringen mee en daarom zijn wij ook maar een kijkje gaan nemen. Bijna direct zag ik dingen die mij aanspraken, dus een keuze maken was helemaal niet moeilijk. De prijs was heel erg goed en ik ben binnen het budget gebleven wat ik met mijn vrouw had afgesproken. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets om jouw garage op te leuken, neem dan zeker eens een kijkje op hun website!