Enkele lampen gesneuveld in de verhuizing

Enkele lampen gesneuveld in de verhuizing

Ik heb enkele weken terug verhuisd en tijdens de verhuizing zelf is er helaas een aantal dingen gesneuveld, dingen waar ik eigenlijk wel gesteld op was. Het is mijn eigen schuld omdat ik per se kosten wilde besparen en het zelf te doen en ik er geen professioneel bedrijf voor wilde inhuren. Ik heb het nooit anders gedaan eigenlijk, want altijd helpen wij vrienden elkaar met verhuizen, dat is nooit anders geweest. Je trommelt gewoon een groepje mensen op die je komen helpen – die eerst nog enthousiast reageren maar die je daarna hoort denken waar ze het in hemelsnaam voor doen. Enfin, een van mijn vrienden brak bijvoorbeeld enkele lampen Lampenwaar ik eigenlijk wel gek op was. Zo is het dan nou eenmaal en wanneer het eenmaal is gebeurd kun je er niets meer aan veranderen, en zo’n ramp was het nou ook weer niet – nu kon ik tenminste ook lekker op zoek naar mooie nieuwe lampen. In een nieuw huis wil je toch ook altijd wel weer iets nieuws hebben en ik had nu tenminste een goede reden op zoek te gaan naar mooie lampen!