Foto op canvas van een moment om te koesteren

Foto op canvas van een moment om te koesteren

 

Soms wil je je geliefde gewoon extra in het zonnetje zetten, niet alleen omdat het zo leuk is haar te zien stralen als dit gebeurt, maar ook omdat je vindt dat ze het verdiend heeft. Mijn vriendin is er dit jaar echt voor me geweest, heeft laten zien dat zij mijn rots in de branding is en onze band is enorm versterkt aangezien zij mij door een akelige periode heeft weten heen te slepen. Nu ik het eindelijk weer wat zonniger kan zien, merk ik dat het positieve dat ik aan deze periode heb overgehouden is dat onze band zo enorm veel hechter is geworden. Ik heb nooit zoveel om Valentijnsdag gegeven, vond het altijd maar een beetje overdreven dat iedereen elkaar dán ineens foto op canvasvertelt van elkaar te houden, en heb me er altijd een beetje afzijdig van gehouden. Maar dit jaar is het anders, nu is het tijd om juist op deze dag mijn vriendin nog eens extra te vertellen hoe gek ik op haar ben. En dat doe ik niet alleen met woorden, maar ook met een beeld. Ik heb namelijk een foto op canvas laten afdrukken, een van onze eerste foto’s samen, wat ook alweer een flinke poos geleden is. Tussen ons ontstond namelijk eerst een vriendschap maar we vonden het beiden veel te moeilijk toe te geven dat we wel meer voor elkaar voelden, aangezien er dus zoveel op het spel stond, dit zou de vriendschap kunnen verwoesten namelijk. Toen we een keer gingen picknicken voelden we allebei aan onze wateren dat dit niet zomaar vriendschappelijk was en we er allebei andere bedoelingen mee hadden en gaven we ons eraan over. Juist op dat moment schoten we onze eerste foto en dat is precies de foto op canvas die ik heb laten afdrukken, een bijzonder moment om echt te koesteren.