Ga op je balkon in je zwemkleding liggen met een privacyscherm

balkonhek-kopen

Wil je lekker op je balkon in je zwemkleding liggen? Neem dan een privacyscherm. Een privacyscherm komt tot je ooghoogte. Van buitenaf kan je dus moeilijk nog op jouw balkon kijken. Daarnaast is een privacyscherm vaak zwart. Dat maakt het nog moeilijker om doorheen te kijken. Een privacyscherm is niet alleen fijn als je in zwemkleding wilt liggen. Het kan ook fijn zijn als je buren hebt die graag op jouw balkon gluurt. Dat kan erg vervelend zijn. Met een privacyscherm kan je in alle rust genieten van je balkon. Hierdoor haal je waarschijnlijk meer plezier uit je balkon.

Geef jezelf meer rust met een balkonhek scherm

Heb jij kinderen en/of huisdieren? Dan kan een balkon hebben soms nog wel stressvol zijn. In de zomer kan het lekker zijn om de balkondeuren open te houden. Dan krijg je wat extra frisse lucht binnen. Dit kan ook fijn zijn in de avonduren. Als het binnen nog heel erg warm is, maar het buiten al wat afgekoeld is. Met je balkondeuren open krijg je in no time veel koude frisse lucht binnen. Als je deuren open zijn en je hebt kinderen en/of huisdieren kan je bang zijn dat ze van het balkon vallen. Een balkonhek scherm kan dan een fijne oplossing zijn.

hou een filmavond op je balkon

Als je een balkon hebt kan je een filmavond organiseren op jouw balkon. Huur een beamer en zet hem buiten aan. Je kan op de muur van je balkon beamen. Leg allemaal kussen op je balkon en ga lekker naar de film kijken. Zo creëer je dus je eigen openlucht bioscoop. Dit kan je samen met je huisgenoten doen of je kan vrienden uitnodigen. Dit is super leuk om op een warme zomeravond te doen. Serveer lekkere drankjes, zoals cocktails en serveer ook popcorn. Je krijgt een avond om nooit te vergeten.