Geniet nog langer van je tuin met een glasschuifwand

glasschuifwand

Heb jij een overkapping over een deel van je tuin, bijvoorbeeld omdat je langer buiten wil zitten in de herfst? Een overkapping kan al heel fijn zijn maar soms wordt je dan alsnog nat of koud door wind en regen van de zijkant. De glasschuifwand is dan de ultieme oplossing. Verleng je buitenruimte en geniet volop van dat gevoel dat je in de natuur zit door een soort glazen kamer te realiseren met glasschuifwanden.

Hoe het werkt

Een overkapping is slechts een overkapping. Je kunt eronder zitten maar het beschermt je niet tegen wind of regen die door harde wind van de zijkant komt. Je kunt echter onder die overkapping ook wanden plaatsen. Die zijn er van allerlei materiaal maar vooral de soort van glas is aan het winnen in populairiteit. Het voordeel van glas is namelijk dat je alsnog naar buiten kunt kijken. Dat gevoel dat je lekker buiten zit, is dus niet ineens weg. Sterker nog: het voelt als een soort tuinkamer, een verlengde van zowel je tuin als je huis. Wie wil dat nu niet?

glasschuifwand

De bestaande overkapping

Nu denk je misschien: mijn overkapping is helemaal niet geschikt voor zulke glazen wanden. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn namelijk veel soorten wanden om uit te kiezen en er zit vrijwel altijd een oplossing bij voor jouw overkapping. Past het toch niet, dan kunnen;  de echte experts altijd met een paar aanpassingen aangeven wat er nodig is om het toch te laten werken.