Gerookt eiken vloer om de gewenste kleur te bereiken

Gerookt eiken vloer

De kans is groot dat je ooit al eens hebt gehoord van een gerookte vloer. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor een gerookte vloer in hun woning. Een gerookte vloer draagt bij aan de sfeer in een woning. Zo zorgt de rook er namelijk voor dat de vloer donkerder wordt. Hierdoor wordt de gehele sfeer in de woning ook direct donkerder. Lijkt een gerookte vloer je een goede optie voor in jouw woning? Dan zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheid om een gerookt eiken vloer in jouw woning aan te brengen.

Kleur bewerken met olie

Wanneer je een vloer hebt laten roken, kun je vervolgens ook nog eens kijken naar de mogelijkheid om de kleur verder te bewerken. Mocht de kleur nog niet helemaal naar wens zijn, zou je ervoor kunnen kiezen om de vloer te bewerken met een olie. Daarnaast zal de levensduur van de vloer ook langer worden als deze met olie bewerkt is. Mocht je twijfels hebben over de kleur die het best bij jouw woning past, neem dan eens een kijkje in de showroom. Hierdoor weet je zeker dat de gerookt eikenvloer goed past bij jouw woning.

Een geluidsreducerende ondervloer

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan is het natuurlijk ook van belang dat deze vloer comfortabel is. Sinds een aantal jaar kan een vloer voorzien worden van de verschillende olies die invloed hebben op de kleur. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een geluidsreducerende ondervloer onder jouw vloer wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat het geluid van voetstappen voor het grootste gedeelte gereduceerd wordt. 

Gerookt eiken vloer