Glasfolie voor je glas!

2

Zoals jullie al weten ben ik erg veel bezig met het mooier maken van mijn huis. Ik wil dat het gezellig is in mijn huis en daar doe ik eigenlijk alles aan. Ik ben erg trots op mijn huis maar er is altijd ruimte voor verbetering. Ik woon aan een erg drukke weg en het irriteert mij eigenlijk wel dagelijks dat veel mensen bij mij naar binnen kijken. Als ik thuis ben mis ik eigenlijk een beetje het gevoel van privacy. Hier wilde ik iets aan gaan doen, alleen ik wist niet zo goed wat. Het moest natuurlijk wel mooi zijn en goed werken tegen mensen die steeds bij mij de woonkamer inkijken. Omdat ik niet zo goed wist wat ik wilde gaan doen besloot ik om op het internet te gaan kijken. Hier kwam ik Glasfolie tegen op de website van WindowDeco. Dit was iets wat mij erg handig leek want als ik Glasfolie op mijn raam heb kunnen mensen niet meer naar binnen kijken! Buiten dat ziet het er ook erg leuk uit, op de website zag ik namelijk dat je een mooie tekst op het folie kan laten zetten.

Leuk voor thuis!1

Inmiddels heb ik de folie al in huis, er staat een leuke tekst op. De tekst die ik er op heb laten zetten is: Home Sweet Home. Deze tekst heb ik op de website gezien en dit vond ik nou echt bij mijn woning passen. Ik wilde mijn huis weer een beetje gezelliger maken en ik wilde voorkomen dat mensen steeds naar binnen kijken. Ik kan je nu vertellen dat dat gelukt is en daar ben ik WindowDeco erg dankbaar voor!

3