Glasfolie zorgt voor meer privacy

Glasfolie

Glasfolie Glasfolie is voor heel veel verschillende doeleinden ongelofelijk handig. Veel mensen dat dit alleen bruikbaar is voor zakelijke dingen, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Jij kunt hiermee bijvoorbeeld ook heel erg leuk jouw huisnummer aangeven. Hierdoor komt dan gewoon nog wel wat licht naar binnen, maar het vergroot wel de privacy. Zelf heb ik dit voor het eerst gekocht toen ik nog in mijn flat woonde. Het raam van mijn slaapkamer lag precies naast de galerij. Iedereen die daar liep, kon heel erg gemakkelijk naar binnen kijken. Dat was niet ideaal aangezien ik mij daar ook altijd aan het omkleden was. Daarom kreeg ik van mijn moeder de tip om iets voor de ramen te maken waardoor men dit niet meer kon gaan doen.

Bijna alles is hier mogelijk

Glasfolie

Al snel kwam ik erachter dat glasfolie voor mij een goede mogelijkheid zou zijn. Dit heb ik in de bouwmarkt aangeschaft, maar dat ging een stuk minder makkelijk dan ik had verwacht. Daarom heb ik het hierna via internet gekocht, want hier had ik hele goede ervaringen over gehoord. Via Window Deco had ik mijn bestelling al na 3 werkdagen in huis, dus ik heb hier niet lang op hoeven te wachten. Het plakken ging een stuk sneller dan de vorige keer en dat kwam mede door de speciale spatel die ik hier gratis bij had gekregen. Inmiddels woon ik in een normale woning en heb ik dit op mijn voordeur en het is weer net zo mooi geworden.