Granieten keukenblad

nuit-2-_resized_squareDe vele mogelijkheden van een granieten keukenblad op http://betergraniet.nl/voor-de-keuken/granieten-aanrechtbladen
Als je een granieten keukenblad wil kopen via de website http://betergraniet.nl/voor-de-keuken/granieten-aanrechtbladen, heb je vele mogelijkheden. Zo heb je bij de aanschaf van een keukenblad niet slechts de keuze uit een klein, standaard aanbod, maar kun je jouw keukenblad geheel naar wens stylen. Om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden van het bestellen van een granieten keukenblad bij http://betergraniet.nl/voor-de-keuken/granieten-aanrechtbladen, lees je op deze pagina meer over de vele opties die je op deze website krijgt.

nuit-9-_resized_squareJe eigen keukenblad stylen met vele opties

Bij Beter-Graniet heb je de mogelijkheid om jouw keukenblad helemaal naar wens te stylen. Zo kun je ten eerste zelf kiezen welke randafwerking je wil voor jouw keukenblad (rond, recht, papegaaienbek, facet geslepen, gefrijnd of volgens een eigen ontwerp), maar heb je bovendien de mogelijkheid om het keukenblad te voorzien van uitsparingen. Deze uitsparingen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het fornuis, de spoelbak, het kraangat, de stopcontacten en de cooker in je keuken. En omdat je ook zelf kunt kiezen welke plinten je wil, welke afwerking je wil voor jouw granieten keukenblad (gezoet, gepolijst of gebrand/geborsteld) en hoe dik jouw keukenblad moet zijn (5 centimeter, 6 centimeter of zelfs 10 centimeter), kun je jouw keukenblad helemaal naar wens laten maken voor het beste resultaat.

nuit-3-_resized_squareRandafwerking en uitsparingen bij de prijs inbegrepen

Bij Beter-Graniet worden de kosten van de randafwerkingen en de uitsparingen die je kiest voor jouw granieten keukenblad, geheel bij de prijs van het granieten keukenblad inbegrepen.