Haal uw EKH-keurmerk bij EKH.nl

Als uw bedrijf een EKH-keurmerk wilt, regel dit dan gemakkelijk via EKH.nl! Een EKH-keurmerk is een Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen keurmerk. Elk bedrijf in het heffen en hijsen kan zijn klanten hiermee garanderen van de veiligheid van hun hef- en hijsmiddelen, zoals portaalkranen en d-sluitingen. Stel uw klanten en uw eigen verantwoordelijkheidsgevoel dus tevreden door het behalen van een EKH-keurmerk. De vereniging Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen zet zich al vanaf 1993 in voor de veiligheid van alle hijs- en hefmiddelen in Nederland. Dit doen wij door toezicht te houden op de wettelijke veiligheidsrichtlijnen door middel van keuringen en het overhandigen van keurmerken. Een onderdeel hiervan is onze cliënten informeren over deze veiligheidsrichtlijnen. 

EKH.nl opleidingen

Bij EKH.nl kunt u niet alleen terecht voor een EKH-keurmerk als bedrijf, maar ook voor opleidingen tot EKH-keurmeester. Wilt u ons graag assisteren in ons doel alle hijs- en hefmiddelen in Nederland veilig te houden? Volg dan de opleiding tot EKH-keurmeester! Bij ons kunt u twee verschillende opleidingstrajecten volgen: EKH-keurmeester Onder de Haak en EKH-keurmeester Boven de Haak. De ingangseisen tot deze opleidingen zijn minimaal twee jaar ervaring in de branche en een mbo-niveau. Beide opleidingen worden afgesloten met een examen, waarvoor minimaal een zes gehaald moet worden. Wel verschillen de trajecten in de duur van de opleiding, het traject voor Onder de Haak is namelijk een opleiding van zestien dagen en die van Boven de Haak tien dagen. Je leert zelfstandig een EKH-keuring uit te voeren en een keuringsrapport op te stellen. Op onze site leest u meer over onze opleidingen, zoals de hoogte van de kosten, hoe u zich aanmeldt en wanneer de volgende opleiding start. Hoeveel de opleiding u zou kosten hangt af van of u al lid bent van de EKH en welke opleiding u kiest. In verband met de coronacrisis is het slim om ons even te bellen voor de meest actuele informatie over onze opleidingen ook omtrent de maatregelen van de overheid. Deze veranderen uiteraard regelmatig, wat weer invloed heeft op onze opleidingen. 

Contact

Meer weten over het behalen van een EKH-keurmerk of het volgen van een van onze opleidingen? Op onze site kunt u meer lezen of contact met ons opnemen: https://www.ekh.nl/.