Handige oplossing dankzij Plak het zelf

Afgelopen maand had ik een project op een school, de school werd verbouwd en kreeg een extra verdieping. Er werd aan mij gevraagd of ik de inrichting wou doen. Het was een haastige klus dus ik begon bij de wanden van de lokalen die als eerste klaar waren. De wanden waren van glas dus ik koos voor de raamfolie van Plak het zelf. thumbs_muurposters_muurstickers_1Dit is handig voor de leerling en de leraar omdat de leerlingen dan minder worden afgeleid door de activiteiten op de gang. Het lokaal zelf was vrij simpel in te richten, de studie banken en stoelen werden geleverd door de school zelf verder was het alleen een beetje sfeervol decoreren.

Het resultaat kwam in zicht.

thumbs_muursticker_fullcolour_huisstijlIn het lokaal hing ik wat posters op in het studenten en school thema zodat het niet een al te saai lokaal werd. Verder moest ik de studie hokjes buiten de lokalen verzorgen. Deze waren van glas en je kon er binnen in rust werken. Ik vond het tegendraads dat ze van glas waren omdat je dan snel wordt afgeleid. Dus koos ik wederom voor de mooie raam folie van Plak het zelf. Het eindresultaat was erg mooi en ik heb verschillende reacties gehoord van leerlingen die het super vonden. Vooral het raamfolie viel in de smaak doordat ze nu meer gefocust zijn op het leerwerk in plaats van de gebeurtenissen buiten.