Hele mooie teak badkamermeubels gevonden bij Djati

Hele mooie teak badkamermeubels gevonden bij Djati

 

Een tijd terug vonden mijn partner en ik eindelijk het huis waar we al die tijd al op hadden zitten wachten, zonder dat we het wisten. Wij waren zelf al jaren op zoek en dit huis stond ook al jaren te koop – de match tussen ons beiden was echter nooit gemaakt. Na bezoek aan het huis waren we al gelijk enthousiast maar we moesten er nog wel even goed over nadenken, aangezien het huis in nogal povere staat ibiza-90-2-uitvoeringen_3676_1_Sverkeerde wisten we niet hoe goed de deal uiteindelijk zou zijn die we eruit wisten te slepen. Zouden er nog veel onverwachtse kosten bijkomen bijvoorbeeld? We hebben de gok toch gewaagd, na ons zo volledig mogelijk geïnformeerd te hebben over alles. We hebben er twee jaar over gedaan alles op te knappen en daarna konden we ons richten op de invulling van het huis, een hele leuke klus als je het mij vraagt – leuker nog dan het verbouwen zelf want veel concreter. Een van de dingen waar ik me op heb gestort was het vinden van teak badkamermeubels. Al een hele poos wist ik namelijk dat ik ook teak badkamermeubels wilde, nadat we die bij een vriend thuis zagen. Die had het zelfs in de gastenkamer staan namelijk en we waren er op slag verliefd op. Ik kan met trots zeggen nóg mooiere teak badkamermeubels te hebben gevonden dan die vriend in zijn huis had staan, namelijk van Djati. Bezoek de site zeker ook eens een keertje als jijzelf ook op zoek bent naar deze en andere meubels voor in huis, zoals complete keukens.