Het gesprek van de dag

Vloeren zijn sinds enkele jaren het gesprek van de dag wanneer het op woontrends aankomt. Het is namelijk zo dat veel mensen tot vele jaren lang geen enkele aandacht aan de vloer besteedden. Het was zelfs zo erg dat mensen het niet eens belangrijk leken te vinden hoe de vloer erbij lag. Men koos gewoon een stuk hout of tapijt wat vervolgens werd gelegd zodat men er klaar mee was. Maar tegenwoordig komt er heel wat meer kijken bij een vloer en wat je vooral ziet is dat we meer en meer neigen naar de zogeheten gietvloer.

Voor de industrie en voor woningen

De tijden dat een gietvloer alleen bestemd was voor een bedrijf zijn voorbij. Tegenwoordig stappen steeds meer woning eigenaren ook over naar een gegoten vloer vanwege de vele voordelen zoals een lange levensduur.slider-gietvloer

Bekender dan ooit

Een cementgebonden gietvloer klinkt misschien onbekend in de oren, maar iedereen heeft er eigenlijk al eens eentje gezien. Een gietvloer is namelijk het soort vloer dat je in sportzalen ziet. Of wat je ziet in fabriekshallen. Een gietvloer is in alle kleuren te krijgen, wat het ook mogelijk maakt om allerlei patronen in je vloer te laten verwerken. het is stof- en waterresistent, ideaal voor hen die geen zin hebben om veel te stofzuigen.

Goed voor de kids

Ook is de gietvloer fantastisch om kinderen op te laten spelen. Waarom? Ze kunnen de vloer toch niet beschadigen. Daarnaast veert deze vloer zachtjes mee, wat je eigenlijk bijna niet merkt. Maar het maakt een eventuele valpartij van de kleine een stuk minder pijnlijk dan vallen op de harde stenen. En dat is altijd wel iets prettigs om te weten, niet waar? Dus overweeg het eens en misschien ontdek je wel de vloer van je dromen hier in. Ideaal voor ieder.