Het hout is uitermate geschikt voor het doel

Het hout is uitermate geschikt voor het doel

Referenties-Klanten-Pontmeyer
Ik zag mezelf al door het verkeer stuntelen, met een houten plank op de fiets. Daar bedankte ik echt voor! Ik heb geen auto, uit principe en omdat het slecht voor het milieu is. Ik denk dat ik het in zo’n negentig procent van de situaties ook echt niet nodig heb, dat ik er geen gemis aan heb en ik alles met de fiets of de benenwagen af kan leggen, maar er zijn situaties waarin ik me bedenk dat het weleens handiger zou kunnen gaan. Neem nou het aanschaffen van allerlei bouwmaterialen als dit, dat is nog niet zo gemakkelijk zonder auto natuurlijk. Ik zag het dan ook helemaal niet zitten en zocht naar oplossingen – waarop ik me ineens besefte dat ik het ook wel net zo gemakkelijk via het internet zou kunnen doen namelijk! Dan zou het gewoon bezorgd worden, zou het afgeleverd worden voor de deur. Dat scheelde mij een helletocht vanaf de bouwmarkt natuurlijk en dat is wel zo plezierig, vanzelfsprekend. Ik zocht de website van PontMeyer op, om erachter te komen dat het inderdaad een webshop was en je direct kon bestellen wat je nodig had. Ik heb me nog even laten informeren over welk hout ik het beste kon begrijpen. Het plan was namelijk een vlonder van hout te maken voor in de achtertuin. Ik heb een heerlijke achtertuin hier, eentje die heel diep is en dus vrij lang doorloopt. Aan het einde bevindt zich ook nog eens een meertje en daarvoor was het plan een vlonder te bouwen. Dat scheelde me onwijs in het telkens slepen van tuinspullen en dergelijke, dan had ik daar tenminste direct een goede plek zitten voor alles! Het hout was uitermate geschikt voor het doel!