Het lukt gelukkig geen mug langs de insectenhorren te kruipen

Het lukt gelukkig geen mug langs de insectenhorren te kruipen

 

Altijd al ben ik groot slachtoffer geworden van menig partijtjes onder muggen die op mijn lijf hebben plaatsgevonden, volgens mij is het echt een feestje voor ze om zich lekker tegoed te doen aan mijn lichaam mijn bloed spreekt ze op de een of andere manier echt aan en ze zullen moeten het altijd hebben! Zet mij in een gorpe met een geheel willekeurig aantal andere mensen en je zult zien dat ik het altijd ben die ze bijten – of in ieder geval het meest bijten. Ik vind het echt een compliment hoor, om aantrekkelijk te zijn voor muggen, maar ik zou liever in het gewone dagelijkse leven onder andere mensen aantrekkelijk zijn – en dat wil natuurlijk niet als je helemaal lek gebeten bent en je onder de bulten zit, dat is nou niet bepaald een bijzonder prettig aangezicht natuurlijk. Op andere locaties ben ik dan ook helemaal afhankelijk van een goede deet, maar wat je vaak ziet is dat de muggen er resistent tegen zijn en ze er gewoon doorheen why_blocprikken. Ik heb het zelfs met de deet van meer dan tachtig procent, dus het is altijd maar even afwachten of ik ze op deze manier wel te slim af ben, het ligt net een beetje aan de plek waar ik me bevind en welke tijd van in het seizoen het is. In mijn huis echter heb ik de beestjes echt kunnen weren doordat ik er gebruik maak van hele goede insectenhorren die ik speciaal op hun werking heb uitgezocht. Deze insectenhorren omsluiten het gehele raam en zijn daarmee dus echt ideaal, want echt niet dat het een mug lukt er langs heen te kruipen, een hele opluchting voor mij!