Hoe richt ik mijn tuin in?

Het opnieuw inrichten van de tuin is een grote-, maar leuke klus. Ik ben de afgelopen week bezig geweest met een totale make over van de achtertuin. Denk hierbij aan nieuw hout, nieuwe tuinmeubelen, nieuwe planten etc. De keus voor een volledig nieuwe tuin is spontaan gemaakt. De zomer komt eraan en ik, mijn vrouw, mijn kinderen en honden willen optimaal gebruik maken van de tuin. Het is een grote tuin, dus er was veel om aan te passen.

Voor het kiezen van de juiste leverancier aan tuin artikelen, ben ik gaan kijken naar online leveranciers met een breed assortiment aan tuinartikelen. Hieruit heb ik een selectie gemaakt en mijn keuze kunnen maken.

Nobelhout

Vanuit de selectie van de beste online leveranciers van tuinhout, is mijn keuze gevallen op Nobelhout. Nobelhout is gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment aan tuinartikelen. Zij hebben alles op voorraad wat ik wil hebben voor in de tuin voor zowel de dieren als voor de kinderen.

Ik vind een enkel aan tuinartikelen noodzakelijk in een tuin. Dat is het houten hekwerk, de schutting, tuinmeubilair en tuinkasten. Voor het houten hekwerk en de schutting heb ik gekozen voor Douglas hout. Douglas hout is een mooi en sterk afgewerkt hout dat optimaal is voor in de tuin. Het wordt gezien als één van de sterkste houtsoorten van Europa. Tevens is het ook een duurzame houtsoort. Het hout gaat zeker 15 jaar mee en daarom is het een zeer aantrekkelijke houtsoort voor mijn tuin en is de keus gevallen op het Douglas hout.

Voor het tuinmeubilair en de tuinkasten ben ik gegaan voor een kleurrijke inrichting. Ik ben gegaan voor een leuke tuin set voor 6 personen. Ook ben ik gegaan voor twee bijpassende tuinkasten. Deze kasten worden gebruikt voor het opbergen van spullen van de kinderen en de honden. Tevens zijn de kasten ook gevuld met kussens, die gebruikt zullen worden tijdens de zomerdagen. De andere tuinkast is gevuld met tuinspullen. Denk hierbij aan bezems, stoffer en blik, extra mest en overige tuinonderhoudsproducten. Deze kasten zullen intensief gebruikt worden en zijn zeker een aanwinst voor de tuin.

Enkele tips

Iedereen vult de tuin in op zijn of haar eigen manier. Ook ik heb de tuin, samen met mijn gezin, ingevuld. Nobelhout heeft ons geholpen met het inrichten en leveren van de producten die ik nodig heb. De belangrijkste tip die ik wil meegeven is om de juiste leverancier te kiezen. De leverancier zal helpen met het inrichten en leveren van producten. Ook is het belangrijk om de tuin naar eigen smaak in te richten. Iedereen heeft een andere smaak, maar als je zelf tevreden bent over de inrichting van de tuin, zal je er het meest van genieten.