Hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn een goede hovenier!

3

 

Het onderwerp van vandaag is Hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn! Ik heb een prachtige woning met een prachtige achtertuin! Hier ben ik heel erg blij mee maar ik vond dat het na een aantal jaar wel eens verandert mocht worden. Een tijdje geleden ben ik op bezoek geweest bij een hele goede vriend van mij. Zijn woning zag er heel erg goed uit en in de achtertuin, had hij een nieuwe veranda laten zetten. Bij de veranda zat een eigen bar, een warmte paal, een bank en een aantal tafels en stoelen. Je kon er heerlijk zitten winter of zomer dat maakte helemaal niks uit. Het was dan ook bedoeld om met een paar vrienden, en vriendinnen lekker te relaxen, zonder dat je last had van de regen of wind!

2

zelf ook van plan een te laten bouwen!

Ik vond het fantastisch en heel mooi vandaar dat ik er zelf ook wel graag een in de tuin wilde hebben.  Zodoende vroeg ik dus aan mijn vriend bij welk bedrijf hij dit heeft laten realiseren en zo kreeg ik dus voor het eerst de naam Hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn te horen.

Het plan kon starten!

Ik besloot dus dit bedrijf ook aan te nemen en in een korte tijd hadden ze de hele veranda geplaatst en al. Ik koos voor een strakke styling waar ik zelf de lampjes en het hout bij kon uitkiezen. Dit was zeker een succes want ik heb nu een super veranda in de tuin sta waar ik ontzettend trots op ben!

 

3