Hulp bij huis opleveren

Tot mijn grote verdriet is mijn overgroot oma pas overleden. Dit was nogal moeilijk voor de familie omdat onze overgroot opa ook pas is overleden en wij er zeker van zijn dat ze daarom aan een “gebroken hart” is overleden. Omdat wij dit allemaal moesten verwerken hebben wij ervoor gekozen om zoveel mogelijk te laten regelen door bedrijven.

Het huis

verhuisliftMijn overgrootouders hebben altijd heel hard gewerkt en daar hebben zij een ontzettend groot huis gekocht. Omdat het huis zou worden nagelaten aan de familie heeft mijn moeder ervoor gekozen om in het huis te gaan wonen met haar moeder en de broers en zussen van haar moeder, die niet goed meer voor zichzelf kunnen zorgen. Wij willen ze namelijk niet naar een verpleeghuis sturen en mijn moeder zorgde altijd al voor haar moeder en zij vond dit daarom alleen maar een goed idee.

seniorenhulp-logoEr moest nog wel het een en ander gebeuren om ruimte te maken en daarom hebben wij hulp ingeschakeld bij huis opleveren. Het huis opleveren kon door dit bedrijf worden gedaan. Wij vonden dit ontzettend fijn omdat wij daar geen omkijk meer naar hadden en wij als familie rustig verder konden rouwen.

Het bedrijf heeft wel heel erg goed gecommuniceerd met de familie over wat er wel en niet weg kon en daar zijn wij heel er blij mee. Wij hebben samen een selectie gemaakt over de spullen die konden worden gedoneerd aan een goed doel, zodat een ander er ook nog wat aan heeft!