Hygienisch Sanitair Online wandcloset

7776Als moeder van twee kinderen ben ik me maar al te zeer bewust van hoe belangrijk hygiëne is in je huishouden. Zulks heb ik dan ook hoog in ’t vaandel staan en ik kan je vertellen er alles aan te hebben gedaan om het bij ons thuis zo netjes mogelijk te krijgen. Een van de onderwerpen met betrekking tot die hygiëne betreft natuurlijk het toilet, en daarover wilde ik vandaag iets meer vertellen.

Een compleet toilet voor luttele euro’s!

Wij hebben namelijk een heel hygiënisch toilet, een die ook nog eens heel voordelig was bovendien. Bestel je namelijk een Sanitair Online wandcloset, dan ontvang je daarbij vanzelfsprekend veel korting. Deze website is zeer voordelig op sanitair gebied en voorziet in alles wat er maar nodig is. Zoek je er een toilet, dan kun je natuurlijk losse potten kopen, maar ook kun je alles wat je nodig hebt voor de installatie van een toilet in één keer aanschaffen. Zo hebben wij een complete set van Geberit om ook het reservoir en alle bijkomende zaken direct voor elkaar te hebben. Normaal gesproken kost een set als die waar onze keuze op viel richting de zevenhonderd euro, maar bij Sanitair Online kost een wandcloset als dit slechts 580 euro, een behoorlijk voordeel dus!

7978Bijgevoegd enkele foto’s van het gehele pakket, opdat je een beetje een indruk krijgt van hoe het er allemaal uitziet. Zoals te zien is het een kwalitatief zeer goed artikel – het extra voordeel betreft de schappelijke prijs van Sanitair Online uit.