Ik heb de nieuwste ral kleurenkaart!

Op het moment ben ik bezig met verhuizen, en ik wil de muren in mijn nieuwe woning natuurlijk allemaal fris geverfd hebben. Dankzij de ral kleurenkaart heb ik de juiste keus kunnen maken over de kleuren die ik in mijn woning wilde hebben. Op de ral kleurenkaart staan ontzettend veel kleuren en keuzes die stuk voor stuk mooi zijn. Toch heb ik na lang twijfelen de juiste keuze kunnen maken en ben ik ontzettend tevreden over de verf!

verfwinkel

De keuze is reuze

De kleurenkaart heeft ontzettend veel keuze. Er zijn in totaal maar liefst 1.624 te vinden op de kleuren kaart. Dit lijkt onbegonnen werk, maar er zijn natuurlijk een hoop tinten die je niet mooi vind, of gewoon niet op je muur wil hebben. Ik heb al snel een selectie kunnen maken van vijf kleuren, waarna ik er uiteindelijk een heb kunnen kiezen. Dankzij de kleurenkaart heb ik me breed kunnen oriënteren op gebied van wat ik wel en niet mooi vind, en wat ik wel en niet op mijn muren wil hebben. Ook heb ik me in de verfwinkel in Terneuzen nog even laten adviseren over wat de beste keuze was bij mijn interieurstijl, en natuurlijk over de verschillende soorten verf. Uiteindelijk heb ik een goede, verstandige keuze kunnen maken waar ik  geen seconde spijt van heb gehad!

verfwinkel 2